Setembre

Setembre


És un símbol de curació molt antic, que ha anat perdurant al llarg dels anys gràcies a la cultura tibetana.

És la connexió entre lo material i lo espiritual. Busca l’unió entre aquests dos móns per tal de sanar i créixer espiritualment.

Hi han dos tipus de Antahkarana:

L’ Antahkarana masculí (YANG) el qual té una energia més potent i directa i s’utilitza per a la meditació, per a tot allò relacionat amb els somnis i també per a fer mandales amb minerals.
L’ Antahkarana femení (YIN) té una energia més subtil i harmoniosa i és utilitzat per teràpies de Reiki o per a treballs en els que busquem enfortir la nostra energia o la nostra aura.

Té un poder energètic molt gran. Només per estar present ja té efectes positius sobre els xacres. Concentra i aprofundeix les energies de curació a tots els nivells.

És un símbol multidimensional que està constituït per tres sets sobre una superfície plana. Els tres sets representen els sets xacres, els sets colors i les set notes de l’escala musical. La seva energia es mou des de dues a tres dimensions visibles, seguint fins a la dimensió del Jo superior.

Meditar amb Antahkarana:

Aquest símbol crea automàticament la gran òrbita microcòsmica, on l’energia física que entra pel xacra coronari crea un cercle de llum que arrela la persona al terra i al mateix temps la permet viatjar astralment a altres dimensions.
Mirant fixament al centre del símbol, provoca un canvi energètic molt positiu, elevant la freqüència vibratòria i posant-nos en equilibri de manera automàtica.

L’ Antahkarana és un símbol de protecció, també. El podem utilitzar y col·locar en tots els espais en els que volguem que fagi efecte, així com:

A sota del coixí del teu llit, t’ajudarà a dormir degut a que fa de netejador energètic treguent de tú tot allò que sobra.
A la feina, potencia la concentració i neteja energèticament l’espai de treball, també.
A sobre la porta de l’ entrada de casa, farà de protector.
Com a terapeuta, enfoca i potencia les energies curatives posant-lo a sota de la camilla.
Neteja els quars, al col·locar les pedres a sobre.